Beyşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Vizyon: Beyşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri ve özel eğitim hizmetleri konusunda geliştirilecek proje ve programlar konusunda lider kurum olmak.

Misyon: Eğitim öğretim kurumlarında özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerimizi belirlemek, bireysel incelemelerini gerçekleştirmek uygun olan eğitim kurumlarına veya programlarına yönlendirmek ve yerleştirmek, okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim kademelerindeki öğrencilerin eğitsel, gelişimsel ve önleyici rehberlik yaklaşımıyla öğrencinin kendisi, öğretmeni ve ailesi tarafından yetenek, beceri ve diğer özelliklerinin fark edilmesine, öğrencinin yaşadığı ortamın iyileştirilmesine ve etkili öğrenme ve çalışma becerileriyle motivasyonlarının artırılmasına, öğrenci gelişimlerinin aile boyutunda da desteklenmesine bütün olarak tanımlanmasına hizmet etmektir.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Merkezi sistem kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0332 5129525

WEB - https://beysehirram.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle 41380. Sokak No8 Beyşehir/Konya

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri -

Adres - Yeni Mahalle 41380. Sokak No8 Beyşehir/Konya

Ulaşım Kurumun Bulunduğu Yere Servis İmkanı Olmayıp Ulaşım Özel Araçlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurumumuz il merkezine 90 km, ilçe merkezine 2 km´dir